Утринна магия
Събудих се днес - ръмеше навън.
Ръми и в сърцето ми - усмихвам се.
Защо ли е тази усмивка - липсваш ми.
Тъжно ми е и весело - целувам те наум.
В най-тайната стаичка в главата ми
ти принц си - аз спяща красавица.
Дали от въздушна целувка събуждам се?
Препуска еднорогът на любовта ми - търси те.
В гората на душата ми - с кръстове чувствени.
Намирам те...
Приказни мечти осмислят денят ми - навън вече вали...
А аз се смея... тълкувам съня си.
© Гергана Иванова Всички права запазени