Чуваш ли, мъничка моя,
звуците чисти на тази зора.
Вятърът, полъх в покоя.
Изгрев красив след нощта.
Нежна омара пред зноя.
Капки искряща роса.
Птиците, песен от Бога.
Стъпки по мека трева.
Чуваш ли, тихо прошепвам.
Липсваш ми, моя Мечта.
© Гедеон Всички права запазени
Както и да е, просто ми хареса.