от Прецедателя на Колтурата в НС
Колтуртрегер съм голям!
Не с комисия, а сам
ще се справя без проблеми.
За Колтурата ми дреми
и това се вижда ясно.
Против мен защо ли бясно
прутестират тез критени?
Че са фсичките платени,
ясно е и за слепеца.
Нека свиркат! Аз съм спеца
и не могат ме измести
с разни мижави прутести.
Още нявга, като млад,
им показах аз в БИАД
кой съм, що съм...
Колтурфронта
ще щурмува днес архонта
и на разни режисьори,
музиканти и актьори,
как Колтурата се прави,
ще покаже Бинев Слави!
(грешките, с исвинение,
са от притиснение)
Обнародвал: aborigen
© Борко Бърборко Всички права запазени