10.09.2011 г., 12:38 ч.

В бездната 

  Поезия » Любовна
584 0 0

Умирам, потъвам, давя се

в бездната на самотата.

Боря се, скачам, избавям се

от обятията на тъгата.

 

Искам, копнея, желая

да докоснеш моето сърце.

Търся те, мисля, желая

да ме обгърнеш в своите ръце.

 

Чакам, надявам се, плача

за една истинска любов.

Отчайвам се, губя се, влача се

в този свят така суров!

© Ванс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??