Ужасно е да не знаеш какво да правиш,
ужасно е да нараняваш любимия,
да правиш грешка след грешка
и да се съсипваш в търсене на решения.
Да се чувстваш безсилен,
да тънеш в обърквания,
да те обгръща черна болка,
но най-ужасното е
любимият да се чувства предаден!
Да изгуби доверие,
да изчезне желанието,
да изстине уханието...
на любовта!
Ужасно е безсилието, немощта,
да поправиш станалото,
да загърбиш сгрешеното,
но предизвикателството...
е да върнеш ЧУВСТВАТА!!!
© Ваня Янчева Всички права запазени