В блясъка на старо злато
Видях познати и приятели
Ослепени от изтъркани желания
По момичета от влажно лято
Потопен в море
Безмълвен корабен сигнал
Страдание неизживяно
Ако никога не си живял
Заглъхнал в мрежата на лудостта
Едва проблеснал пламъка в очите
И отново с теб е самотата
Натискаща живота в дълбините
15.03.2004
© Десислав Илиев Всички права запазени