С голям поклон и доза извинение,
към ползващи това изобретение,
аз днес реших да махна телефона,
засилих се и право през балкона
го метнах към боклуците на блока,
безгрижно и във правилна посока.
Компютъра ми също ще изхвърля,
че монитора ми почна да се мърля
от “братски, безобидни” мурафети
и искрени, и много “мили” епитети.
Така ще гледам вече, не зомбиран,
ще имам време тенис да тренирам,
свободно ще общувам със жените,
с любов ще ги разхождам по горите,
дори ще почна пак да ходя в цирка
и книжки да чета на всяка спирка.
С голям поклон и с доза уважение,
към хората от сайта “Откровение”
Юри
Йовев
Октомври
2019 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Моят начин да се шегувам е да казвам истината. Това са най-смешните шеги на света »