В църква
Стоя безмълвна пред икона в църква.
И слушам Господ с ангелите да говори.
Внезапно чувам името ти, смътно...
Едва ли просто тъй ми се е сторило.
Не зная как си. Разделихме се отдавна...
Болеше ме. Превърнах се в тъга...
Бях те забравила. Ще се обърна бавно.
Знам, че зад мен си... и се връщаш у дома!
© Димена Всички права запазени