В дебрите на красотата твоя виждам аз радостта
и разбирам колко скъпа е тя за моя живот.
Със силата своя тя ме води към нови места -
зелени поляни, жълти цветя и синьо небе.
В дебрите на добротата твоя виждам аз спокойствието.
Осъзнавам колко много значи тя за мен.
В трудни моменти си до мен, с ръка на рамото ми.
Слънчеви плажове, гъсти гори и синьо небе.
В дебрите на любовта твоя виждам аз живота
и усещам устните, с които тя ме докосва нежно.
През деня съм с теб, нощем те сънувам.
Снежни върхове, студен въздух и синьо небе.
В дебрите на доверието твое виждам аз бъдещето.
Научавам важността на споделянето и откровеността.
Мечтая за още един ден с теб, незабравими спомени.
Горещи пустини, безкрайни оазиси и синьо небе.
© Бобо Всички права запазени