23.04.2009 г., 20:06 ч.

В дълбока нощ 

  Поезия » Любовна
701 0 2
В дълбока нощ съм блян сребрист,
ефирен,  нежен,  ласкав  и  лъчист.
Душата ти обвивам като летен сън
и в росно утро боси тичаме навън.

© Лейди Кетрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??