Вълнуваш се... по мислите ми капе
гроздов сок - дали,
се питам, дали
си тичал след чувствата си,
дали си се опитвал да ги надбягаш,
във вихрушката от погледи
и спомени...
Милуваш ме... по горещата ми кожа
си разстлал света - кажи,
от думите ми тъжни,
с вкус на гроздов сок,
вълнуваш ли се?...
© Нели Всички права запазени
с обич, мила Нели.