Вълшебен миг на любов красива,
нощ прекрасна, обсипана в светлини.
Момент, в който бях с теб щастлива,
момент на сладост и безброй мечти.
В тази звездна нощ вълшебна
аз разбрах какво е любовта.
Нощ незабравима и потребна,
останала в моята душа.
Нощ на парещ огън в сърцето,
тлеещ от опиянение любовно.
Звезден прах на капки във небето,
рисуващ трепети съдбовно.
Нещо сякаш заблестя в душата,
едва ли са били звездите.
В нощта, показала ми светлината,
в реалност станаха мечтите.
Усещам тръпка трудно обяснима,
сякаш огън в мен започна да гори.
Тази нощ, за сърцето незабравима,
в която срещнахме се аз и ти.
Събрахме се под звездната прегръдка,
нощта приветства ни със любовта.
Аз и ти отпихме вечна глътка
и вкусихме от сладостта.
© Иваничка Петкова Всички права запазени