В разлюляната грива
на моите сънища
се промъква щастлива сълза.
Пак ги язди
онази очакваная сбъднатост
по пътеката на утринта.
И потропват с копитата-
топли спомени.
И препуска в галоп мисълта.
И наяве и в сън
за теб пак се моля,
в храма свят
на вечността...
© Веселка Стойнева Всички права запазени