В края на лятото
В края на лятото цветно е всичко –
слънце, цветя и любов, и мечти…
Всичко е приказно, звездно и нежно,
даже когато и дъжд завали.
В края на лятото още сънувам
синия блясък във твойте очи.
В края на лятото дълго пътувам
към непознати далечни страни.
В края на лятото ти си далече,
но те обичам с душа на дете.
Ето и птиците тръгват си вече,
виждам ги в синьо безкрайно небе.
В края на лятото ти съществуваш,
за да напиша за теб стихове.
Даже когато и път не намираш,
слънце ще бъда във твойто сърце.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени