10.11.2012 г., 21:44 ч.

В късната есен 

  Поезия » Любовна
434 0 2

В КЪСНАТА ЕСЕН

 

Аз сигурна съм, знам, че теб те има,

но колко дълго тук не идваш ти

да кажеш тази думичка- "любима"!

Жив образ ще съм аз на твоите мечти.

 

Лелеян блян, очаквана надежда,

къде си още ти, защо не идваш?

Не се бави, за тебе все поглеждам,

болката в очите ли не виждаш?

 

В късната есен с пожълтели листа,

застлали по земята пъстър килим,

ще се срещнат ли две ранени сърца,

ще се слеят ли във здрав съюз неделим?

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??