Създадох те наново,
без грешки
всички добри неща.
И сега жадувам, за съня
Когато заспя, да те видя.
Загубих се, напълно в теб.
Изгубих и умът си. Не мисля трезво.
И се моля за огън, искра от теб.
Защото, аз напълно изстинах.
Искра.
Защото ледена ставах,
онази нощ
загубих разсъдъка си.
Хапчета,
разминах се с смъртта..
Оставих се безпомошна
в леглото потънах.
На бавен каданс.
Сякаш някой идваше за мен.
Беше ли Смъртта?
© Въображение Всички права запазени