Затвори очи, помечтай си с мен,
Не мисли за утрешния ден
Нали живеем тук, сега...
Нека да превърнем в ден нощта.
Мечтай за друг безгрешен свят
Свят без болка и без страх.
Да тръгнем по жаравата на любовта
да не угасва никога страстта.
Мисли за мен като за светеща искра,
която ще облива пътя ти в светлина.
Потопи душата си в екстазната омая,
Нека открием заедно неописуемостта на рая.
Изричай бавно името ми до безкрай,
Всяка своя частица изпълни докрай.
Любовта ми сладка и вярна усети,
Всички мои специални дарове вземи.
Не ще се заличи копнежът дори да минат години, векове.
Не ще се спре да те търси моето сърце.
И когато чуеш най-дивната мелодия как трепти,
знай, че завинаги в мене ще си ти!
© Veronika Mihova Всички права запазени