Страх ме е, когато съм сама,
защото в самотата те откривам,
а изминаха безброй години,
откакто само там си те намирам.
Създавам те от тъжна песен,
рисувам те в закъсняла есен...
Усещам те и в парфюма,
познавам те в непознатия с костюма....
Намирам те дълбоко в мен,
тук вляво, в гърдите,
в спомените и в мечтите,
в кръвта ми и в сълзите...
но никъде в живота ми!