Стихът може да е в раздел хумористични,
но проблема е много сериозен!
В момент на криза
Ще тегля една сочна майна
на братушките от Русия и Украйна,
а за тези с окончание на „ГАЗ”
„благослов” сърдечен пращам аз!
В къщи се разхождам със кожуха,
на парното замръзнала водата,
там друзята Коледа празнуват,
а тук от студ реват децата.
Аз изход имам – тръгвам си за село,
дърва в камината ще слагам смело,
но май ще ни налегне друг проблем –
на тъмно вечер ще ядем!
Не издържам! Тръгвам да се беся,
но назад ме дърпа моята принцеса.
Какво да правя? Моля помогнете
и със свои думи стихът довършете!
© Валентин Добрев Всички права запазени
Добре си начесаха езиците...