/В НЕПОДХОДЯЩО ВРЕМЕ
Родил съм се в неподходящо време!
И място по- добро от туй не съм избрал!
Аз този свят такъв не ще приема,
защото той е гръгнал на провал!
Аз хората край мене не разбирам,
защо сме се опълчили един към друг!
И никой тук за мално не се спира
Престъпниците са героите ни тук.
Раздрънкана е цялата държава.
Каймака ѝ събират хитреци.
Нима народът ни туй само заслужава
и залъкът си ще дели с крадци!?
Аз не приемам цялата картина,
живота ни от всякъде вони,
не мога в този хаус да премина!
Юkаци няма да го отстранят!
Стоя с изгубената си надежда,
че някой денСвета ще стане свят!
И никой няма чуждо да поглежда.
Ще гледа само до върви напред!
24.11.2012г. София
© Христо Славов Всички права запазени