Не те ли носи на криле,
не те ли пази от всички страхове?
Като ангел в нощта
спуска се една ръка...
Протягаш се за обичта,
а едва усещаш и дъха...
Безмълвен пак стоиш пред нея -
без мисли, без слова
чакаш приказната фея,
чакаш любовта!
© Деница Всички права запазени