Зная, сигурна съм, че те има
някъде на този свят
и все още търся през годините
влюбените ти очи да ме съзрат;
Нежният ти глас дълбок да ме погали
и ръцете ти да ме притиснат силно;
да запеят празнични камбани
и над нас небето да е синьо, много синьо...
Само там далеч, на хоризонта
облаче игриво ще се рее,
закачливо вятър ще ни роши
и ще ни нашепва нещо,
от което ще се смеем...
Зная, сигурна съм, че ще дойдеш
във един такъв прекрасен ден,
ще приседнеш само да отдъхнеш,
ала ще останеш дълго, дълго с мен...
© Ваня Василева Всички права запазени