4.01.2007 г., 20:32 ч.

В очите и 

  Поезия
959 0 5
           Вечер ти си там......
           и ме чакаш............
           чакаш и тръпнеш от желание.ВИЖДАМ!
           Виждам го в очите ти!
           Очи червени,жадни,дълбоки.......
           Красива си!Всичко по теб е красиво,
           но очите ти............
           те са неуписуеми........
            големи,дълбоки,крещящи.....
           ...........за любов!
          

© Симеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??