Дори и стъпките ми да отекват по места далечни,
дори да скитам се във чужди светове,
мойте чувсвта ще останат истински и вечни -
сърцето във гърдите ми не ще те предаде!
Дори и повече да не почувствам твойте длани,
да пропадна в бездна аз от студ и самота,
ще превържа с твойте думи мойте рани
и във мен ще продължи да бие любовта!
И дори и с теб да бъдем вечно разделени,
дори в душите да не спира да боли,
то, чувствата ни, знам, ще бъдат преродени,
а в очите - ах! В очите ще блестят звезди!
© Биляна Всички права запазени