В празната нощ гледа луна,
нечии сенки в мрака пълзят,
времето спи в хладна мъгла,
гласове под земята шептят...
Думи безгласни забравени
връщат откъслечни сцени,
хаотични спомени изоставени
мисли от миг самотен родени.
© Незнаен Всички права запазени