Някъде далеч оттук
на кораб в пространството се рееш.
Явно искаш да ми прайш напук
и косите ти на друга вееш...
Но знай, ще ти струва скъпо,
аз благородна съм - принцеса!
Недей да гледаш толкоз тъпо,
само правя се на поетеса...
© Мари Всички права запазени