3.10.2009 г., 11:56 ч.

В пустинята на малките ни душички 

  Поезия
502 0 4

В пустинята на малките ни душички

Тихо е

И всекидневните ни ръкостискания

Протегнати към небето са

 

Аз и ти

От колко много време не сме се засичали

В това „наше” място

Скрито под лъчите на изгасващото

Лято

 

Сега се целуваме

И утре пак ни няма

 

Искам да напиша нещо на стената ти

Но ти си вече толкова надраскана че

Няма повече място за мен

 

Няма повече място за

Хванати в мрежата

(случайно)

Топли усмивки

Защото сме стари

И са ни малки душичките

 

В пустинята

Под кръглото небе
Хоризонтите не ни стигат

И бягаме в различни посоки

Аз по моя си път и ти по своя в далекото

 

И ще се видим пак

Ако

(случайно)

Се срещнем

 

02.10.2009

© Десислав Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??