за радост или
жалост всички глезли са
от мъжка обич
всеотдайна и любов
безкрайна произлезли
................................................................................................
за
радост или
жалост всички глезли
са от мъжка обич
всеотдайна и любов безкрайна произлезли
© Стоян Минев Всички права запазени