9.03.2022 г., 9:58 ч.

В различни пътища 

  Поезия » Любовна
209 0 2

      

     В различни пътища

 

Най-синьото – небесните простори,

във шепите си нося аз.

Сърцето ми със всеки облак спори

във утрото и в този час.

 

Дори дъждът в ръцете ми се скрива,

кристални капчици вода,

една сълза лицето ми намира

и с нея идва любовта.

 

Когато бурята навън утихне,

денят се ражда в светлина.

Не може слънцето да ни отмине

със златната си красота.

 

Но не решили своите проблеми,

в различни пътища вървим,

на щастието крайните предели,

за себе си ще задържим.

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??