В стиховете на поета
нежно слънцето блести,
в стиховете на поета
дълго бродим аз и ти.
В стиховете на поета
има само красота,
сякаш тя е занемяла
в търсене на вечността.
В стиховете на поета –
тонове и светлина,
най-желаната надежда,
най-прекрасните цветя!
В стиховете на поета,
ти за мен си талисман.
В стиховете на поета
любовта е океан!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени