Със същите чувства ли ми отвърна?
Виж във какво ме превърна.
Нямам ли шанс отново да те зърна?!
Престани да ме лъжеш -
знам, че с други спиш.
Какво ще кажеш? Или
пак ще замълчиш?!
В сякна от лъжи при тебе
аз попаднах.
Кажи, какво ще правим
или ще продължим
по-същия начин
да се мразим?
© Цветелина Всички права запазени