Неканена ще идвам във съня ти,
с нощта безплатна ще се слея,
ще пия нежност от дъха ти
и тайно в мислите ти ще живея.
Блажено в теб ще се разлея,
ще се превърна в мека топлина,
по устните ти сладостта ще лея
и музика от райска долина.
Като звезда ще заискря във мрака
и тихичко на пръсти след това
на тръгване ще ти оставя знака –
с Любов рисувани от мен слова.
© Марияна Димитрова Всички права запазени