В съня си искам да те срещна
и каня те напразно вечерта
а сутрин пак очи отварям
в съня ми няма ни следа
А утрото бе тъй прекрасно
приканващо и чакащо нощта
в която аз очите си затварям
очаквайки да дойдеш в съня
И ето тук си тази нощ неканен
към мен протягаш своите ръце
изпитвам страх - ще се събудя
а утрото прекрасно всичко ми отне
© Веси Всички права запазени