В съюз са вечи Смолян и Силистра,
но чакай, работата тука май че не е чиста...
Разбрах се доброволно с Йожени,
тъй както може да е помежду жени:
И нищо че е руса и се фука,
свих перките ù даже във Фейсбука!
"Делим си територията, Янке,
ми каза тя - ти, дърта калпазанке."
И после с патос почна да разказва,
кой за сефте и бръкнал в знойна пазва.
Наред е да напиша за Мадан,
че се римува точно с Тутракан!
© Мери Попинз Всички права запазени
ЛЮБОВ, ама то има и ревност, все пак, За Димитър - минавам през Варна щото там са най-готините българки, за Русе мнение нямам... А ето тука заедно с Иво поне още двама силистренски поети щяха да потвърдят своята значимост... Единият малко търчи - лъжи...