22.12.2019 г., 10:21 ч.

В такт „единадесет осми“ 

  Поезия
765 0 0

Любовта е
в на съдбата
печата

 

и дерзае
из сърцата —
съгрята

 

и в позлата* —
небесата —
вещае

 

и чудата —
за отплата
нехае

 

...............................................

 

*според както се твърди
небесата в Рая били
златни

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??