22.10.2014 г., 14:12 ч.

В тежък момент 

  Поезия
327 0 1

Не обръщай гръб на себе си,

когато Бог затваря ти врати,

напред върви,

натам където твоето сърце гори.

 

Недей отвръща своето лице,

отвори сърцето си широко,

виж света отново те зове,

към някоя душа дълбока.

 

 

 

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??