2.07.2008 г., 8:45 ч.

В тишината... 

  Поезия
473 0 5
 

В тишината чувам...

Крахът... на мечтите...

Стъпвам по стъкълцата,

боса...

 

В тишината...

 

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??