26.02.2008 г., 18:49 ч.

В този тих, копнежен вятьр 

  Поезия
644 0 5
 

 

В този тих, копнежен вятьр...

Самотата ме убива, знам...

Пламен Парнарев

 

В този тих, копнежен вятьр,

сякаш времето е спряло

на самотата дните да отмята,

и люлее морното си тяло

сред клоните, изваяни от пяськ...

 

 

 топящите се часовници на Салвадор Дали

 

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??