3.08.2024 г., 15:01 ч.

В тях да се търси... 

  Поезия
279 4 13

Тя няма задръжки, 
обноски, комплекси. 
В кревата урежда 
и срещи и сметки.
Ограбват от нея... 
от... крехкото тяло. 
Душата й плаче...
за късче одеяло. 
В очите й няма 
любовни надежди. 
Мечтае... почивки... 
и скъпи одежди. 
Играят си с нея. 
Въобще не разбира...
Светът я отхвърля... 
Светът я презира!
Зад ъгъла чака... 
на токчета бели, 
поредния чичка, 
в който се цели.

 

А щом се заситят, 
боклука изхвърлят.
Все има и друга ... 
Все друга е първа.
Но вие пишете... 
любовни поеми. 

Тя в тях да се търси...

 

 

Дано се намери!


 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??