По-лесен е животът с добрите хора,
те карат те да полетиш
и някак лошото в злите хора
с усмивка да заличиш.
Какво губим като помагаме?
И до днес не мога да разбера.
Само знам, че когато даваме -
ставаме по-богати на мига.
Но не мисля, че има лоши хора,
просто лоша е тяхната среда.
Научили са се сред хора
да търсят само зли неща.
© Пламена Райчева Всички права запазени