Всеки пише за любов,
надеждата в един живот;
всеки силно се надява
да усети огън нов.
Всеки болка е усетил,
пролял е една сълза
и все пак трепетно търси -
надява се на любовта.
Всеки знае що е да обича,
но трудно отговаря на това;
всеки търси нещо лично
и разминаваме се все така.
Ето, надявах се и аз сега,
мислех, че това е любовта;
изгорях с мисълта, че обичам,
а оказа се поредната лъжа.
© Александра Василева Всички права запазени