В търсене на нещо непознато,
а ти си до мен - спокоен и нежен...
Без гръмки слова и речи блестящи
до мен си положил желани неща...
дом,
деца,
да ти разкажа...
Искам теб...
нежен и обичащ...
Искам твоя бряг
и твойта нежна обич...
***
Безкраен и пъстър
оказа се спокойният ти свят...
В теб видях
моя бленуван свят непознат...
© Цвети Всички права запазени