В очите ти разчитам ноти,
които карат ме да пея
и ми показват, че в живота
възможно е с Любов да грея.
И правя го, и се раздавам -
Щастлив съм, твой съм, моя си!
Усмивки щедро подарявам,
а пък във всяка... светиш ти...
22.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени