в зениците блеснат светулки – искри,
ръцете докосват във нежност обвити,
желани изричат се думички три.
Под утрото устни се будят с целувка
и в ритъм любовен танцуват сърца,
потъвам във теб, ти политаш със мене,
във наш`та вселена две горящи слънца.
© Христо Костов Всички права запазени