В зоната на здрача
започна да откача...
Всичко си има,
а нищо му няма...
Добре е, но...
ще се оправи...
Сън ли си,
или те има?...
Ако има нещо -
няма нищо!...
Ти ли ме бутна,
или сам си паднах?...
Тука ли си? -
Там стой!...
Дали се зора довърши,
или се две нощи сляха?...
Кино пусна, филмът свърши,
а зрителите нищо не разбраха!...
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени