Вали! А ти плачеш...
Сълзите са в синхрон с дъжда.
Вали... и всеки заминава
в различните посоки на света.
Ти не тъгувай, не плачи,
че времето тъгува с тебе!
Дъжда се отразява в две очи,
с надежда любовта да вземе.
Вали! Ти тръгваш вече!
Целуваш ме по устни и очи.
Сълза засрамена потече
оставяйки дъжда да я теши....
Отиваш към самотата твоя,
обръщам се към моята и аз.
Животът в орбитата своя
завърта ни във чувства...
независещи от нас....
© Nina Toshich Всички права запазени