Вали небето.
Сивото.
Сълзите ми вали.
Отмива мрачни спомени
и черни, тъжни дни.
Вали небето.
Капчици.
Надежда и мечта.
За по-щастливо бъдеще.
С любов и красота.
Вали небето.
Стъмва се.
А в мене просветля.
Защото знам. Обичаш ме.
До края на света.
© Христо Костов Всички права запазени