30.07.2013 г., 21:28 ч.

Валс с мечтите 

  Поезия » Любовна
485 0 1
Валс с мечтите 
 

(... Валс с мечтите ще играя 

до момента на целувката!)

 

Нищо ново под слънцето - само любов,

същата, почти, непроменена,

толкова истинскаq а всъщност само зов,

който ни разделя със вселени.

 

И някъде там, отвъд ежедневието

сърцето ми с надежда бие

все едно ти си му в полезрението

и те вижда как мене към идваш.

 

Очите ми са само бледи рани

от препятствията пред моята душа,

но колкото към мен идваш по-бавно

дълго да останеш е повече от шанс.

 

Кръвта ми заиграва валс с мечтите,

а младостта ми е заложена на карта

и като слаб часовник те отчитам,

но сърцето ми не пита - то си знае...!

 

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??