* * *
Валят секундите - мокрят реверите,
подгизват минутите в дрехите,
след локвата кална на часовете,
нагазваш в езерото на дните...
А вятърът носи ни в море от години,
което тече в океана - Живот...
Изтече времето в залеза...
Заваляха нови секунди,
някъде на младостта по реверите...
* * *
© Валентин Желязков Всички права запазени
Даааа!