ВДИГНИ ГЛАВА
Жестоки бури те връхлитат.
Предателства и тежки думи.
Обиди с болка се преплитат,
скали застават помежду ни.
Но ти не се отчайвай. Нека!
Така съдбата ни калява.
Върви по своята пътека.
Виж, с мойта се съединява!
Вдигни глава заради мене.
Не се предавай на тъгата!
За миг не падай на колене -
и ще преминем под дъгата!
© Теменужка Маринова Всички права запазени